Tipărire
Accesări: 4030
 
Conferinta cuvantul calea catre bucurie
 
 
“Cuvintele pe care le alegi în mod consecvent îţi vor modela destinul.”, Anthony Robbins
 
 
 
Cum ne poate ajuta NLP-ul in aceasta privinta?

1. Ne invata sa ne gestionam emotiile!
Ceea ce gandim determina aparitia unei emotii legate de acel aspect, o reactie comortamentala si un rezultat. Pentru ca rezulatul sa fie cel dorit, este important sa determinam emotii si comportamente pozitive. Putem realiza acest lucru  modificand modul in care "vorbim" cu noi insine, cuvintele folosite, credintele pe care acestea le formeaza. 
 
2. Opreste tendinta de amanare a deciziilor si actiunilor!
Avem deseori tendinta sa amanam luarea unor decizii sau pasirea in actiunea concreta necesara atingerii unor obiective, datorita faptului ca ni se pare ca nu suntem capabili sa le facem, ca nu le putem indeplini perfect, ca nu e momentul potrivit, ca nu avem timp suficient, ca poate suparam pe cineva sau ca pur si simplu ne este teama de o schimbare mai mare in viata noastra. Toate aceste credinte sunt create de cuvintele pe care le folosim im mintea noastra fata de noi insine.
Toate amanarile din viata noastra “ataca” lent dar sigur stima de sine, avand ca efect scaderea increderii in propria persoana, in oameni, in viata, in actiuni, in rezultat, in proces, etc. si favorizeaza aparitia starilor de depresie si anxietate sau a starilor psihice alterate.
Putem opri amanarea prin schimbarea intelegerii implicatiei cuvintelor asupra psihicului nostru, a intelegerii implicatiei cuvintelor rostite de altii despre si catre noi si crezute de noi de suficiente ori cat sa devina credinte. Putem schimba aceste credinte, deci putem schimba rezultatele din viata noastra!
  
3. Ne ajuta sa intelegem real mesajele celorlalti
Cunoscand semnificatia psihologica a cuvintelor, putem intelege mai bine intentiile ascunse constient sau inconstient din spatele cuvintelor persoanelor de langa noi. Astfel vom stii mai bine cand si cum sa actionam in beneficiul nostru.
 
4. Permite asigurarea preventiei necesare
In societatea in care traim azi, preventia, desi se vorbeste desptul de mult despre ea si este destul de mult promovata, este insuficient realizata faptic. Este important sa luam in calcul faptul ca este mult mai usor, mai rapid si mai ieftin chiar sa previi decat sa tratezi.
Prin intelegerea importantei cuvintelor pe care le rostim sau gandim, dobandim un real instrument de adaptare la viata si in negocierea cu emotiile noastre neplacute, cu durerile noastre interioare, cu temerile noastre. Crescand capacitatea de adaptabilitate si flexibilitate, putem evita intrarea si stagnarea in stari emtionale si comportamentale nedorite.
 
Cine sustine conferinta?

Laura-Maria Cojocaru – Trainer NLP (IANLP si INLPSI) si Psihoterapeut
 
Andra-Maria Tanasescu – Trainer NLP (IANLP si INLPSI), formare in psihoterapie de cuplu si familie, instructor dans si dans-terapie
 
Cat tine conferinta si ce cuprinde?
Intreaga Conferinta dureaza in jur de 3 ore structurate astfel:
 
a. 2 ore - prezentarea despre ce face mintea noastra cu cuvintele si cum producem schimbarea prin NLP
1. Cuvântul, creatorul lumii.
2. Limbajul sau cum transmitem un mesaj cât mai fidel.
3. Cuvintele ”capcană”.
4. Ce percepe inconștientul nostru.
5. Exprimarea vagă versus exprimarea precisă.
6. Căi de comunicare minte/suflet.
7. Ce determină cuvintele în viața noastră.
8. Energia cuvintelor.
9. Cum utilizam cuvintele pentru a crea ceea ce trăim.
10. Influența cuvintelor asupra ADN-ului uman
 
b. 1 ora - workshop-ul in care invatam si exersam lucrul cu mintea, emotiile si corpul nostru, invatam si exersam schimbarea
 
c. 15 minute - sesiune de intrebari
 
Contributie: 30 lei/persoana. Se considera inscrise persoanele care au achitat cel putin cu 24 de ore inainte contributia de 30 lei in contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura.
 
 

Inscriere Conferinte si Workshop-uri

Daca doriti sa va inscrieti la una dintre conferinte sau la unul dintre workshop-uri va rog sa completati formularul de mai jos, selectand evenimentul dorit:
Nume si prenume (*)
Introduceti informatia ceruta!

Email(*)
Introduceti corect informatia ceruta!

Telefon(*)
Introduceti numarul de telefon!

Adresa(*)
Introduceti adresa!

Oras(*)
Selectati un oras!

Alege evenimentul(*)

Selecteaza evenimentul dorit!

Cate persoane veniti(*)
Scrieti nr. de persoane!

Cum ai aflat de eveniment(*)
Bifeaza una sau mai multe optiuni!

Cine ti-a recomandat evenimentul(*)
Introduceti numele persoanei!

Se considera inscrise DOAR persoanele care fac dovada platii!
Ataseaza dovada plata avans
Ata