Tipărire
Accesări: 2741
Trainer NLP Laura Maria Cojocaru programe speciale
Formare NLP Master AdvancedAceastă secțiune îți propune programe de Neuro-Programare Lingvistică (NLP) care se adresează în mod specific profesiei tale: medic, stomatolog, profesor, avocat, întreprinzător particular, terapeut complementar, psihoterapeut ș.a.
Programele de NLP concepute adecvat profesiei tale au menirea de a-ți construi o mai bună și mai ușoară abordare profesională, de a determina un impact mai mare și o comunicare mai bună cu clienții tăi, o mai bună comunicare și interacțiune cu colegii, șefii, subalternii sau angajații și, în special, de a-ți aduce excelența în practica profesională.
 
Programele propuse sunt urmatoarele:
1. Învată hipnoza 
2. Învață să lucrezi cu grupurile
3. Programe pentru studenți la medicină
4. Programe pentru medici
5. Programe pentru studenți la drept și aspiranți magistratură
6. Programe pentru avocați și magistrați
7. Programe pentru cadrele didactice
8. Programe pentru psihologi și psihoterapeuți
9. Programe pentru terapeuți de medicină complementară și recuperatorie
10. Programe pentru antrenori sportivi
11. Programe pentru instructori de dans
12. Training pentru companii
  
Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea dorințelor personale privind căutările specifice profesiei tale în scopul unei mai bune împliniri profesionale, mă poți ajuta acordând timp unui mic chestionar, pe care-l poți completa chiar aici: 
CARE ESTE PAREREA TA DESPRE ACEST PROGRAM?
   Citeste mai jos despre modul de organizare al cursului:
 
nlp master advanced 1
 
 
 
"Unii oameni bombanesc mereu pentru ca trandafirii au spini, eu sunt recunoscator ca spinii au trandafiri.", Alphonse Karr
 
 
Cui se adreseaza cursul?
NLP Master Advanced reprezinta nivelul 3 de formare NLP si isi propune adaptarea si modelarea tuturor notiunilor si exercitiilor de la nivelul de NLP Practitioner si NLP Master pe un subiect specific (exp. hipnoza, lucrul cu grupurile, training pentru companii s.a.) si pe o categorie profesionala specifica.
Condiţii de participare: absolvirea cursurilor de NLP Practitioner si NLP Master ARONLP, sau echivalent.
Nivelul de NLP Master Advanced vine cu abordari noi, cu metode de lucru avansate, cu dezvoltarea de noi abilitati pentru profesionisti din diverse domenii, pentru lideri si persoane aflate in puncte de decizie sau in lucru cu sanatatea mentala, fizica si emotionala, pentru cei care au inteles ca viata este o continua dezvoltare personala si-si propun sa evolueze in continuare catre cea mai buna varianta a lor.
 
 
Beneficiile parcurgerii acestui curs:
1. Abilitati avansate de utilizare, integrare si aplicare a conceptelor NLP
2. Dezvoltarea continua a capacitatii proprii de perceptive, abilitatea de a diferentia între forma si continut, între experienta si aparenta.
3. Antrenarea excelentei personale cat si a excelentei altor persoane
4. Comunicarea la mai multe niveluri si dezvoltarea continua a capacitatii proprii de perceptie.
5. Intarirea abilitatiilor de negociere si managementul conflictelor
6. Utilizarea si transformarea convingerilor si prejudecatilor atat pentru sine cat si pentru ceilalti
7. Posibilitatea aplicarii la un alt nivel a cunostintelor dobandite in cadrul profesiei si prestarea de munca ecologica de schimbare personala atat cu sine insusi cat si cu altii.
8. Abilitati avansate de rapport (stabilirea si pastrarea rapportului cu fiecare membru al grupei de training/de lucru si cu intreaga echipa).
9. Automanagement profesional, stabilitate emotionala, rezistenta crescuta la stres, capacitatea de a face compromisuri si de a lua decizii
10. Integrarea personala a continuturilor prezentate si utilizarea lor cu responsabilitate
 
Te-ai decis sa continui schimbarile benefice din viata ta? Vino alaturi de noi la grupurile de formare MASTER ADVANCED NLP pentru a continua impreuna!
 
 
Date pentru MASTER ADVANCED NLP 2017:

Craiova:
 
Modulul I:
Modulul II:
Modulul III:


                              Inscrie-te aici
 
 
 
Trainer: Trainer NLP si Psihoterapeut Laura-Maria Cojocaru
 
 
Locatia:
Pentru Craiova: Bd-ul Stirbei Voda, Nr. 7A
Pentru Bucuresti, Brasov, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Tg. Jiu, locatia va fi comunicata persoanelor inscrise. Se considera inscrisa persoana care face dovada achitarii taxei de inscriere.

 
 
Durata cursului: 3 module a cate 3 zile (72 de ore), structurate astfel: sambata 10.00 – 19.00 cu 2 pauze de cafea si 1 de masa. Modulele au o frecventa de 1/luna si prezenta la fiecare dintre ele este o cerinta necesara pentru absolvirea cursului.
Numarul de zile si ore alocat acestui curs iti va asigura timpul optim parcurgerii atat teoretice cat si practice a informatiei, timpul optim procesarii si aplicarii informatiei atat la curs cat si in viata ta personala!
 
 
Componenta informativa a cursului:
- aproximativ 10% din curs constituie partea teoretica (pentru care veti primi si suport de curs bogat in informatii si usor de folosit)
- aproximativ 90% din curs consta in exercitii practice ce se adreseaza partilor rationala, fiziologica si spirituala a fiecarei persoane in parte, exercitii care au ca obiectiv antrenarea inteligentei emotionale pentru o buna dezvoltare atat personala cat si profesionala.
 
 
Modul de lucru:
Se lucreaza cu tot grupul si/sau in grupe de cate 2 pana la 5 persoane in functie de specificul exercitiilor si al obiectivului urmarit.
Primesti CERTIFICARE NLP MASTER ADVANCED ARONLP Practitioner: diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia Romana de Programare Neuro-Lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP
 

                              Inscrie-te aici
 
 
Tematica cursului:
1. Metaprograme.
2. Lucru avansat pe Timeline
3. Core Transformation.
4. Lucru cu “Echipa Interna”.
5. Panorama Sociala
6. Lucru avansat cu valori şi convingeri
7. Abordari specifice tipului de NLP Master Advanced ales (le gasiti descrise separat pe fiecare program propus dand click pe "citeste mai mult")
 
 
Testarea de final:
- se va da scris, oral (aplicarea unei tehnici la alegere) si cu intocmirea a 3 eseuri
- are ca obiectiv verificarea intelegerii si integrarii continuturilor invatate si exersate.
 
 
Costuri:
1. Pret intreg: 1500 lei/formare
Pentru inscriere se achita un avans de 500 lei in contul: Laura-Maria Cojocaru, RO73 INGB 0000 9999 0440 0681
2. Reducere MASTER ADVANCED NLP: ai 10% reducere daca vii cu partenerul/a sau cu un prieten, o prietena (conditia este sa aiba diploma de NLP Practitioner si NLP Master. Acestea se pot echivala daca a studiat in alta scoala!).
 
Beneficiaza acum de varianta preferata care te va ajuta sa accesezi si sa traiesti cea mai buna varianta a ta! Indrazneste sa visezi! Indrazneste sa-ti traiesti in continuare visul!
 
 
Inscrieri si informatii:
 

                              Inscrie-te aici
 

Psihoterapeut si Trainer NLP Laura-Maria Cojocaru
tel.: 0725161169
e-mail: psih_lauramaria@yahoo.com, office@lauramariacojocaru.ro
cont: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura
ATENTIE! Se considera inscrise DOAR persoanele care au completat formularul de inscriere si au achitat avansul!
 
 
                              Inscrie-te aici