Tipărire
Accesări: 2394
 
Burse NLP pentru profesori educatori
 
 
Intrebata fiind de multi adolescenti si parinti cu care interactionez prin prisma profesiei: "De ce nu se invata la scoala toate aceste lucruri? Ce bine ar prinde!", m-am intrebat de multe ori daca nu cumva ridicatul din umeri a neputinta fata de sistemul de invatamant nu este pana la urma o scuza din partea noastra a tuturor!?

Pentru ca, pana la urma toti suntem educatorii generatiei urmatoare prin modelul direct oferit. In acest context m-am intrebat ce pot face eu concret pentru a produce o diferenta. Si atunci la intrebarea lor: "De ce nu se invata la scoala?", mi-am raspuns cu o alta intrebare: "De ce nu?".

Si pentru ca eu sunt doar 1 singura bucata de om si nu pot fi la propriu prezenta peste tot, mi-am propus sa ofer cadrelor didactice oportunitatea de a fi ambasadorii noii generatii prin semanarea in mintea si sufletul copiilor a unor valori si principii de viata sanatoase si constructive.

In general persoanele care vin la NLP sunt medici, psihologi, avocati, arhitecti, IT-sti, manageri, persoane care lucreaza in resurse umane, studenti, profesori din cadrul privat si doar mai rar profesori si educatori din invatamantul de stat. Deoarece ne dorim cu totii o lume mai buna, mai echilibrata, in care rasplata vietii sa fie pe masura efortului depus iar starea de bucurie sa ramana o realitate preponderenta, incepand cu anul 2017 lansam proiectul "CREȘTEM TINERI FERICIȚI" sustinut de Asociația "Generația Iubire".

In cadrul acestui proiect vor fi oferite pentru o perioada nedeterminata cate 7 burse de studiu NLP in valoare de 4000 euro/fiecare grup pentru profesori, invatatori, educatori si studenti viitori educatori, care-si doresc sa schimbe ceva in sistemul educational.
Informatiile acumulate vor putea fi discutate si aplicate pe larg la orele de dirigentie si in orice context scolar se simte necesitatea unei eficientizari a procesului de invatare si relationare.

De ce oferim aceste burse?
 
Deoarece noi oamenii, ca educatori pentru viitoarea generatie, oferim informatie dar si un model de personalitate, de relationare, de empatie, de stima de sine, de reusita, iar o intelegere mai profunda a psihologiei, a specificului fiecarui copil si gasirea unei metode potrivite pentru fiecare, sunt premise pentru asigurarea succesului scolar si pe mai departe in viata.

Ce presupune aceasta bursa?

- primesti un voucher oferit de Asociatia “Generatia Iubire” in valoare de 560 de euro/persoana care-ti asigura o reducere de 80% din intregul curs.

Ce ai de facut pentru a beneficia de aceasta bursa?

- sa lucrezi in prezent in sistemul de invatamant de stat
- sa faci parte dintr-un program de studiu care te pregateste pentru a deveni educator, invatator, profesor
- sa-ti doresti sa devii o persoana care poate face diferenta in viata personala si a celor pe care-i educa
- sa participi activ la toate modulele cursului si sa aplici si dincolo de curs ceea ce ai invatat
- sa-ti asumi utilizarea informatiei primita la cursul de NLP in lucrul cu elevii macar minimal si in mod adaptat situatiei si copilului respectiv
- sa te inscrii acum pentru unul dintre orasele in care se va tine acest curs: Craiova, Pitesti, Brasov, Bucuresti, Timisoara achitand un avans de 100 lei necesar asigurarii materialelor si organizarii cursului. Acest avans se va scadea din restul de 20% (contributia ta pe parcursul desfasurarii programului, necesar de asemenea materialelor, salii de curs si tot ce tine de organizare)
- sa vii la curs cu voucher-ul
 
Inscrierea:
 
Se face prin trimiterea unul mail la adresa: office@inlpsi.ro prin care ne anunti intentia de a beneficia de bursa, treapta de specializare si orasul pentru care optezi si ne trimiti un act scanat care sa ateste calitatea de profesor sau student si diploma scanata care sa ateste absolvirea treptei de NLP Practitioner (doar pentru cei care se inscriu la Master!). Vei primi pe mail numarul de cont (in functie de oras) in care vei achita avansul necesar inscrierii, dupa care iti vom trimite contractul pentru treapta respectiva de studiu.
 
 
In anul 2017 am avut placuta surpriza de a primi un numar foarte mare de inscrieri pentru burse! Multumim pentru decizia de a creste si de a parcurge acest drum alaturi de noi! In acest context, pentru anul 2018, in scopul unei departajari corecte si eficiente, in cazul in care numarul cererilor depaseste numarul de burse alocate, departajarea se va face prin adaugarea la dosarul de inscriere a unor adeverinte de venit pe familie (vom solicita acest lucru doar atunci cand este cazul).
 

Cine sunt trainerii?
Cei care vor asigura informatia si lucrul necesar specific Neuro-Programarii Lingvistice sunt Traineri acreditati IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming) si INLPSI (Institutul de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa) cu formari multiple in domeniul terapeutic atat specific NLP-ului cat si Psihoterapiei.
 
Pentru Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea,Targu Jiu : Laura-Maria Cojocaru
Pentru Bucuresti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Cluj: Andra-Maria